LED belysning - det bedste og billigste lys

Led tekst

Installation af LED belysning

LED belysning er i dag den mest energieffektive lyskilde på markedet, og der er både sund fornuft og god økonomi i at installere LED belysning såsom spots, lamper og lysstofrør i stedet for traditionelle spare- og halogenpærer. Du reducerer dit strømforbrug markant – og skåner samtidig miljøet.

Spar penge med LED

LED lys koster som udgangspunkt mere end andre lyskilder, men investeringen er hurtigt tjent ind. LED belysning har nemlig en markant længere levetid end andre lyskilder og bruger væsentligt mindre strøm. Ved ganske enkelt at udskifte gamle lyskilder og i stedet installere LED, er det faktisk muligt at nedbringe dit strømforbrug med 50 %.

Læs mere om hvad du kan gøre for at spare på energien på siden sparenergi.dk (sparenergi.dk - er lavet i samarbejde med Energistyrelsen)

LED belysning til både private og erhverv

El-Teknik Nord tilbyder rådgivning, opsætning og installation af LED belysning til både private og erhverv og har et bredt sortiment af løsninger til både ude og inde. Vi har erfaring med at udvikle og installere specialløsninger til erhverv og arbejder blandt andet med effekt-, rum- og arbejdsbelysning. Sammen med vores samarbejdspartnere indretter vi med lys og laver belysningsdesign i for eksempel butikker, restauranter og kontormiljøer.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan reducere dit strømforbrug med LED belysning.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System